WORKSHOP Dieter Defurne

De 4 intensieve lessen met Dieter zullen het lichaam uitdagen. De lessen zijn gericht op organisch bewegen en het gebruik van ruimte. De oefeningen zullen fysiek uitdagend zijn, met persoonlijke begeleiding van Dieter. In de lessen is er ruimte om extra aandacht te besteden aan een aantal technieken die de dansers de kans geven om nog beter te presteren.
De danser en choreograaf Dieter Defurne heeft veel ervaring in het lesgeven en heeft zijn eigen methodiek ontwikkeld waarin de opbouw van de les centraal staat. Door de lesopbouw krijg je de kans om in 1 les van de vloer tot springen te gaan en van ontspanning tot grote inspanning, dit alles gebeurd op een zeer natuurlijke manier.
leeftijd
groep A '60 min les 9-11jaar
groep B '90min les 12-15jaar
groep C '90min les 16-21jaar
info en inschrijven mail naar an@balletschool-anvandenbroeck.be , Lucrèce@balletschool-anvandenbroeck.be,

https://www.facebook.com/events/275353486515151/?active_tab=about