top of page

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe schrijf ik me in als bestaand lid?

Ga naar de ledensite van de balletschool en volg de handleiding voor het inschrijvingen.

Hoe schrijf ik me in als nieuw lid?

Ga naar onze contactpagina en vul het contactformulier in. Beschrijf daar alle informatie over de persoon die graag zich zou inschrijven. Wij contacteren u snel terug, met een voorstel voor welke graad, een eventuele proefles, en verdere informatie. U kan ons ook hiervoor telefonisch bereiken. 

Na ons gesprek en de eventuele proefles volgt u de handleiding om u in te schrijven via de ledensite.

Voor welke groep kan ik inschrijven als bestaand lid 

Op het getuigschrift (ontvangen op het einde van het voorafgaand schooljaar) staat vermeld naar welke graad de leerling/danser mag overgaan. U kan u nu inschrijven in de graad vermeld op het getuigschrift. Bent u het getuigschrift verloren en weet u niet meer in welke graad u zich moet inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Voor welke groep kan ik inschrijven als nieuw lid?

Voor nieuwe leden hebben wij eerst graag een contactmoment alvorens de inschrijving afgerond wordt. Nieuwe leden die interesse hebben in onze school nemen eerst contact met ons op en vervolgens wordt besproken in welke graad we de leerling/danser zullen plaatsen. 

Help! Het inschrijven lukt mij niet...

Geen zorgen, wij staan voor u klaar! Hebt u de handleiding gevolgd? Lukt het nog steeds niet, neem dan rechtstreeks contact op met Lucrèce.

Hoeveel op voorhand moet ik/mijn kind aanwezig zijn voor de aanvang van de les?

We verwachten dat iedereen 15 minuten op voorhand aanwezig is in de school.

Wat moet ik/mijn kind dragen tijdens de les?

Elke graad/discipline heeft een uniform. Er wordt verwacht dat iedereen het uniform draagt. Bent u nieuw en heeft u nog geen uniform? Dan help Brigitte u graag verder met wat u moet dragen. 

Hier vind u verdere info over ons uniform en de prijzen. Indien u nog met vragen zit neem dan contact op met Brigitte (verantwoordelijke uniformen).

Zijn er lessen tijdens de vakanties?

De doorgaande lessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties. Er zijn wel vakantiekampen/stages en trainingen voorzien voor iedereen tijdens het verlof. Meer info over de vakantieactiviteiten vindt u hier.

Kan ik betalen met bankcontact in de school?

Er is geen Bancontact aanwezig in de school. Wel kan u cash of met de QR code (payconiq, bank app) betalen voor aankopen in de balletschool. Het inschrijvingsgeld wordt online via de ledensite betaald. 

Kan ik wachten op mijn kind in de school?

Ja, beneden in de balletschool hebben wij een gezellige wachtruimte en boven in de keuken kan u een drankje kopen voor tijdens het wachten. Ook de leerlingen/dansers kunnen een drankje aankopen.

Verloren voorwerpen.

Iets zoek? Alle verloren voorwerpen die wij tegenkomen plaatsen wij in de verloren voorwerpen mand op de eerste verdieping van de balletschool.

bottom of page