top of page

Praktische informatie

calendar-with-spring-binder-and-date-blocks_icon-icons.com_73645.png

Een jaar vol nieuwigheden

Schooljaar 2022-23 brengt heel wat nieuws met zich mee. We hebben heel wat nieuwe disciplines beschikbaar zoals Caractère, Pas de Deux en Gedanste mime. Ontdek het allemaal op ons nieuw uurrooster!

fee-icon-1_edited.png

Wat is het kostenplaatje?

Ontdek hier ons volledig tarief.

tutu_icon_126631_edited.png

Altijd net in de les

Wij streven de ideale "ballerina/ballerino look" na tijdens onze lessen en hebben daarom een verplicht uniform per graad. Dit uniform kan worden aangekocht in de school. Ook andere artikelen kunnen aangekocht worden (o.a. schoentjes, pointes, warm-ups en haarbanden).

Praktisch: Services
secure_safety_password_protection_security_lock_padlock_icon_219355_edited.png

Wij respecteren uw privacy en dat van uw kind

Balletschool An Van den Broeck staat in voor kwaliteit maar zeker ook voor veiligheid. Wij hebben daarom een strikte policy wat privacy betreft. Hieronder alle informatie omtrent uw privacy en dat van uw kind.

locate_gps_navigation_pin_point_location_icon-icons.com_59906.png

Waar kan je ons vinden?

Balletschool An Van den Broeck bevindt zich op een ideale locatie: niet ver van de R4 (afrit/oprit Destelbergen) en er is voldoende parking aanwezig. U kan de school betreden via de linkerkant van het gebouw door gelijktijdig de drukknop en deur in te duwen. De zalen bevinden zich op de 1e verdieping.

hand-outline-gesture-3_113964.png

Bij ons aan de slag?

Balletschool An Van den Broeck en haar dynamisch team probeert steeds te groeien en verder te ontwikkelen. Denk jij dat je een meerwaarde kan bieden aan ons team als vrijwilliger of als medewerker in dienst? Kijk dan snel hieronder. Spontane sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Praktisch: Diensten
bottom of page