top of page

Meer over balletschool An Van den Broeck

Balletschool An Van den Broeck staat voor passie, kwaliteit, authenticiteit, discipline en out of the box denken. Door onze professionele aanpak werken we aan een unieke topopleiding en mogen onze vele balletdansers zichzelf semi-professioneel noemen. Naast Klassiek Ballet vormen Caractère en Pas de Deux ook onderdelen van de klassieke opleiding. In de recreatieve afdeling Dance2Dance komen Jazz en Modern-Jazz aan bod als moderne danstechnieken. 

De liefde voor dans is wat kinderen, jongeren en volwassenen verbindt. Structuur, discipline, elegantie en zelfvertrouwen zijn absolute kernbegrippen in onze school. Dankzij een sterk team van topdocenten met internationale ervaring zorgen we voor een volwaardige dansopleiding in een open, warme en eerlijke sfeer. Naast het aanleren van de danstechnieken, leggen we ook de nadruk op de algemene basiswaarden van het leven.

Daarin maken wij het verschil!

Om de twee jaar brengen we met onze leerlingen een grote productie uit het professioneel repertoire. Om de "dancer look and feel" compleet te maken, gaan deze producties door in een authentiek theater.

Een unieke en onmisbare ervaring voor jong en oud!

Het jaar tussen onze twee producties zitten wij niet stil want dan brengen we een gala. In datzelfde jaar wordt een examen afgenomen om de vooruitgang van onze leerlingen zo goed mogelijk op te volgen.

bottom of page