top of page

Jurn Patfoort

Master leerkracht Dance2Dance

Voor Jurn werd dans al snel meer dan een hobby. Zijn liefde voor dans groeide voort uit de disco danswedstrijden waar hij internationaal prijzen mee won. Door zijn nieuwsgierige aard ging hij dans nog verder onderzoeken en rolde hij zo in de hedendaagse danswereld.


Zijn middelbare dansopleiding volbracht hij aan het MUDA in Gent. Doordat hij zich nog meer wilde verdiepen in de technische uitvoering en hij zijn artisticiteit wilde verrijken, deed hij zijn Bacheloropleiding danser/maker aan ArtEZ in Arnhem. Daarna behaalde hij nog een Bachelor diploma bij Pôle National Supérieur de Danse terwijl hij tegelijk een jaar meedanste met het Nationaal Ballet van Marseille als stagiair. Vervolgens verkende hij het leven als freelance artiest en deed talrijke projecten zoals dansen in videoclips, meedraaien in TV-series tot dansen op de wereldexpositie voor het jubileum van Dubai. Momenteel werkt hij zijn Educatieve Bachelor dans af aan het conservatorium in Antwerpen.


Jurn kijkt er enthousiast naar uit om aan de hand van inspirerende ontmoetingen die hij heeft opgedaan, andere dansers te prikkelen en te stimuleren. Dit doet hij aan de hand van een evenwichtige balans tussen techniek en expressie, maar vooral plezier.

IMG_2888-LR.JPG

Silke geeft les aan :

Screenshot 2022-05-23 at 19.54.01.png

Dance 2 Dance

Jazz:

Volwassenen (Half-gevorderden)

Modern Jazz:

Niv. 1

Niv. 2

Volwassenen beginners

Volwassenen gevorderden

bottom of page